Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Tømrer og snedker udfører alt fra simple opgaver til omfattende entrepriser

​Har du spørgsmål omkring hvad vi kan tilbyde dig, inden for vores arbejdsområder, så er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os nu!

Arbejdsområder​

​Totalentreprise

​Hovedentreprise

​Tømrer- og snedkerentreprise

​Om- og tilbygning

Tagrenovering

Udskiftning af døre og vinduer

Renoveringsarbejde

Energivejledning

Serviceaftaler

Specialopgave

Svampebekæmpelse

Gulv- og loftarbejde

Om tømrer- og snedkerfirmaet

​PWJ Tømrer- & Snedkerfirma har mange års erfaring indenfor alt, hvad der vedrører tømrer- og snedkerarbejde. Det gælder både i forbindelse med nybyggeri og renoveringsopgaver samt snedkeri i specialordre.

Tømrer-Snedkerfirmaet udfører alle typer arbejder, lige fra enkeltopgaver til omfattende totalrenoveringer. Både små og store opgaver løses professionelt. Tilrettelæggelse og styring er effektiv og det er erfarne håndværkere, der står for det praktiske arbejde. 

Tømrer-Snedkerfirmaet har desuden eget snedkerværksted, som blandt andet beskæftiger sig med renovering af døre og vinduer, lister og profiler.

​​ Snedkerne kan også levere specialfremstillet snedkerarbejde efter kundeordre.

Det er en stor fordel for både os og kunderne, at vi rummer tømrerfirma og specialsnedkeri under samme tag. Det betyder, at vi kan sætte ind med begge fagkompetencer, der hvor det kræves.

Det gælder især ved større renoveringsopgaver ude i byen, hvor det er meget hensigtsmæssigt, at vi kan trække på specialsnedkeriet. Det sikrer et rationelt flow i processen og er med til at holde omkostningerne nede. 

  • ​​​PWJ løser alle former for service-opgaver. Serviceafdelingen er bemandet med erfarne og specialuddannede fagfolk.
  • For at kunne yde optimal service har vi fordelt serviceopgaverne mellem servicesvendene.
  • Det fungerer således, at bestemte servicesvende servicerer bestemte kunder. Det giver effektiv service, udført af svende, der kender kundernes bygninger etc.

P. WINTHER JESPERSEN A/S • HEJREVEJ 5 • 2400 KØBENHAVN NV • TELEFON: 35 82 21 20 • Mail: TILBUD@PWJ.DK