Ledige stillinger

Her kan du se, hvilke ledige stillinger vi har.

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger, så du er meget velkommen til at sende dit CV til os. 
Vi har løbende brug for velkvalificerede murer- eller tømrersvende.

Du kan sende din uopfordrede ansøgning til Alex Malm på am@pwj.dk

Vi søger Bygge-/Projektledere

 

ER DU VORES NYE BYGGE-/PROJEKTLEDER?

PWJ søger en Bygge-/Projektleder med minimum 10 års erfaring til nye spændende byggesager.

Læs mere om stillingen og PWJ i jobopslaget her.

Vi søger servicemurer

 

Vi har travlt og søger derfor flere servicemurer til renoverings- og serviceopgaver i det storkøbenhavnske område. Du skal være uddannet og have flere års erfaring. Du skal kunne lave flisearbejde, og yde top service, uanset om opgaven foregår hos en privat kunde eller en af vores professionelle og offentlige kunder. Du vil oftes køre alene, men vil afhængig af opgavens karakter også kunne få en lærling tilknyttet.

Varevogn stilles til rådighed, hvorfor kørekort er en forudsætning.


Send din ansøgning og CV til Alex på email am@pwj.dk. Du kan også ringe til os på tlf. 35 82 21 20 og hør nærmere om jobbet eller træf aftale om en samtale. Henvendelse uden den fornødne uddannelse og erfaring frabedes.

Vi søger murerlærlinge

 

I PWJ gør vi meget for at udvikle dygtige håndværkere. Vi har hele tiden 10-12 murer- og tømrerlærlinge under uddannelse. Skal du være vores næste murerlærling?

Vi forventer, at du er moden og ivrig efter at lære nye ting. Du tager ansvar for dit arbejde og dine handlinger. Vi ser meget gerne, at du har taget grundforløbet.

Kunne det være noget for dig, så må du gerne sende en kortfattet ansøgning til Jannik på jbk@pwj.dk

Vi søger praktikanter

 

PWJ søger løbende ​praktikanter, som studerer Bygningskonstruktør eller lignende. Vi har tidligere haft praktikanter fra KEA.

Ring på tlf. 35 82 21 20 og hør nærmere om praktikpladser eller træf aftale om en samtale, eller send en e-mail til Michael på mmr@pwj.dk.